torsdag, mars 05, 2009

Andromake på det norske teateret

Hei vi er ni som nå skal på Andromake fredag 27. mars klokka 19:30
Her får dere innblikk kjærlighetens, ærens, sjalusiens og stolthetens irrganger. Med andre ord; lidenskap i bøtter og spann, på død og liv på menneskelig vis.
Jeg tror det er flere billetter igjen, så det er bare å bestille på det norske Teater. Vi har plass på 5.rad fra 69 til 76. Jeg har bestilt bord på Håndverkeren. Hvis flere vil joine, så ta kontakt med Jorunn

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei!

dersom de vil førebu dykk enno meir til teaterbesøket 27. mars, så kan de kome på BAKSNAKK 25. mars, altså førstkomande onsdag:

BAKSNAKK: Kjærleiken som mani

25. mars kl. 17.30 – FRI ENTRÉ
I samband med Andromake på Det Norske Teatret

Som så mange andre klassikarar hentar Racine handlinga frå den urolege tida etter krigen mot Troja. Stykket handlar om ein krigstrøytt generasjon – framfor alt om kvinnene – som ikkje døyr på slagmarka, men som går under i sine eigne pasjonar.

Knut Andreas Grimstad, litteraturvitar ved Universitetet i Oslo, vil leie ein diskusjon rundt Racine sitt engasjerande lidenskapsdrama, sett frå både ein litteraturhistorisk og ein psykologisk ståstad.

I panelet sit omsetjar og franskprofessor Karin Gundersen saman med Sissel Gran, psykolog og tidlegare samlivsspaltist i A-magasinet.


For meir informasjon: www.detnorsketeatret.no