søndag, september 02, 2007

P2-akademiet med Gro Dahle

Jeg anbefaler alle språkinteresserte å gå inn på NRK nettradioen å lytte til ”P2-akademiet” 30.08.07. Der holder Gro Dahle et sprudlende foredrag.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Halli, halloooo!
Kan vi bremse litt opp i ræserlesinga? Nå har jeg minst tre bøker ved siden av sengen.
Alle påbegynt, men ikke fullført... Det er slike gode og velskrevne bøker, så jeg kunne godt tenke meg å lese dem alle sammen. Vi kan kanskje ha en liten liste med ekstrabøker for dem som har tid til å lese mye mer enn 'pensum'?

Jorunn Solli sa...

Du har jo lest mange kartbøker, gatenavn og takstametere, ja, Men regner med at vi snakker om Hvis en reisende... på mandag. Til gangen etter der er det en smal, tynn & fersk diktsamling av Rebecca.. Det håper jeg du blir med på!
Hmmm: Synes ikke du sliter med pompøst og klisjefylt språk. Og det enda du har gått på Steinerskolen.

Anonym sa...

Nei, gud fri og bevare meg!!! Håper da ikke det. Jeg er blitt Steinerskole-vaksinert etter å ha gått der i 12 år og deretter forsøkt meg som Steiner-mor. Rart at det var meg som skulle bli den som ønsker meg tynne og lettleste bøker i denne gruppen? Men sånn er det når man er blitt lønnsslave og proletar. Etter en arbeidsdag på 12 timer blir det ikke mye hodeplass iogjen til litteratur. Kanskje ikke så rart at det er taxisjåførene som skårer lavest på yrkeslivets IQ-test. Når skal vi få tid og krefter til å være intellektuelle og kulturelle???