mandag, desember 03, 2007

Bokasyl mandag 7 eller 28. Januar 2008?

Nina og Jorunn har tatt en sjefsavgjørelse. Følgende bøker til neste gang:
Cecilie Løveid ”Barock friise eller kjærligheten er en større labyrint epitaphium dramaticum pro zille gad bergis norvegiæ”
+
Rebecca Kjelland ”Akkorda under fluktlinja”

Vi planla jo egentlig julebord. Går vi for det?

Kom gjerne med inn- og utspill.

7 kommentarer:

ninsve sa...

Når var det snakk om julebord igjen? Må jo bli før Tonje dra til Syden.

Anonym sa...

Skulle ikke vi ha julebord p ånyåret??? Husker jeg stein hakke toillat nå?

Anonym sa...

Forresten så kommer jeg veldig snart sterkt tilbake i Bokverdenen.
I morgen 6. desember, kl. 17.00 på Litteraturhuset er man invitert til Doris Lessing-show (som også blir sendt på NRK P2). En gammel venninne sitter i panelet og sier: Kom! Kom! Jeg vet ikke om jeg har krefter, men dra den som kan.

Jorunn Solli sa...

Vi snakket om julebord 7. januar. Går vi for det? Eller skal vi like godt vente til 28. januar? Jeg er egentlig for å vente til slutten av januar...dvs 28.01. Da kan vi spise god mat og boksnakke snikk snakk.

ninsve sa...

Jeg kan ingenting mandag og tirsdagskvelder i ja og feb....
Men jeg har akkurat lest ut Brarock Frise og er nesten klar for asylet...

Anonym sa...

..og jeg er heeelt på tur. Siden jeg glemte å ta med Bokasyl-bøkene jeg allerede har begynt på, kjøpte jeg meg 'Gjøre godt' av Trude Marstein på gardermoen på vei til Spania og har lest 2/3 deler av den. Skal jobbe fra kl. 5 om morgenen 8. januar, så jeg kan ikke den 7. men kanskje vi kunne møtes bare for å samles mellom 3. og 6.??? Dere kan jo f.eks komme hit i den nye leiligheten min og få ristet brød og te fra vannkokeren!? Og raffe småkaker fra Spania?? Sitte på puter på gulvet og mimre om hybeldager nå like før alle hvitevarene invaderer mitt nye hjem.

Jorunn Solli sa...

åj. Jeg har ikke lest bloggen før nå. Gjør godt er super bra bok. Jeg holder på å lese Tillers Innsikling, men er ikke ferdig med Barock. Jeg kunne komme på hybelbesøk i morgen mandag, men da kan ikke frk. Svenne. Kan vi ikke finne en annen dag a? Send gjerne mail for jeg sjekker ikke denne bloggen hver dag.