tirsdag, juni 12, 2007

Bokforslag


Her kan vi legge inn forslag til bøker Bokasylet medlemmer kan lese, og på sivilisert vis kan vi diskutere oss fram til sommer & høstlisten.

Jorunn

3 kommentarer:

Jorunn Solli sa...

Jeg har tidligere foreslått Elfriede Jelinek ”Pianolærerinnen”. Jeg har også lyst til å lese Paul Auster ”Illusjonens bok” Nina har tidligere foreslått noen av Alice Munros novellesamlinger.
Flere forslag? Jo, forresten jeg kan også foreslå Beate Grimsruds siste bok ”Søvnens lekkasje”. Den skal jeg kjøpe i mårå ;-) Håper flere henger seg på etterhvert ;)

ninsve sa...

Jeg lurte litt på Amalie Skram, en av asylbøkene hennes, siden vi nå en gang er inne på gærne damer-sporet...
Også har jeg lurt litt på å lese noe science fiction. Da kunne jeg tenkt meg Axel Jensen, "Epp", er det den den heter? Eller "Neuromance" av en eller annen...
Jeg har begynt på den nevte Paul Auster-bok, Auster-fan som jeg er, men jeg har lagt den fra meg fordi jeg syns den er så treg, i hvert fall er den det i begynnelsen, kan jo være den er bedre etterhvert, og er fin når man har kommet gjennom den, hvem vet?

Jorunn Solli sa...

Jepp...gode forslag ja. Har aldri lest Amalies bøker. Kunne vært moro det. Det begynner å bli mange forslag nå. Vi kommer nok til å få spennede høstlesning.